2016. júl 19.

Válts természetes összetevőjű arckrémre!

írta: Szabó Lívia
Válts természetes összetevőjű arckrémre!

Ismerős az érzés, amikor tanácstalanul állsz a drogériában és próbálod eldönteni a több tucat arckrém közül, hogy melyiket is kellene választanod?

Valóban nem könnyű a helyzet, mert meglepően széles a választék és minden ember bőre másképp reagál az egyes hatóanyagokra.

Ha biztosra akarsz menni, a legjobb, amit tehetsz, hogy természetes összetevőjű krémet választasz. Így elkerülheted, hogy káros anyagokkal bombázd a szervezetedet, hiszen sokkal jobban hangzik, ha a növények fantasztikus gyógyhatásai segítik a bőrödet rugalmasan tartani, mint hogy parabénekkel teli kencék mesterséges hatásaitól várod a csodát.

Ha ezek után úgy döntenél, hogy kipróbálsz valami eddig nem használt krémet, a fentieket szemelőtt tartva, akkor nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a Himalaya Herbals arckrémeket, még pedig a következő okok miatt:

- a nappali arckrém mellett, ránctalanító és éjszakai variációt is találsz

- aktív hatóanyaga 100%-ban növényi eredetű

- nem tartalmaz alkoholt és parabéneket

- hipoallergén, ezért érzékeny bőrűek is használhatják

- pH-semleges

- hatékonyságát klinikai kutatások igazolják

- a nappali arckrém az UV-sugarak ellen is védelmet nyújt

- normál és száraz bőrre is ajánlott

- könnyen beszívódik, nem nehezíti el a bőrt

- intenzíven táplálja a bőrt

- segíti a bőr megújulását

- nagyon kellemes az illata

- kedvező áron kapható

A fenti érvek elég meggyőzőek, nem gondolod?! Ha szívesen kipróbálnád, akkor a legtöbb drogériában(Rossmann, Dm, Müller, Douglas) biztosan megtalálod. Ha letesztelted valamelyik arckrémet, akkor várjuk a visszajelzéseket kommentben! Eddig már sokaknak bevált, így bízunk benne, hogy te is elégedett leszel! Válts arckrémet!

12_1.jpg

 

 

 

Szólj hozzá

arcápolás arckrém