2016. aug 25.

A legjobb arctisztítók zsíros bőrre!

írta: Szabó Lívia
A legjobb arctisztítók zsíros bőrre!

Ha valakinek zsíros a bőre, akkor nagyon oda kell figyelnie a bőrápolásra. A mindennapos arctisztítás a napi rutin részévé kell váljon, az viszont nagyon fontos, hogy ehhez nem használhatsz akármilyen terméket.

Most bemutatjuk a legjobb arctisztítókat, melyek kifejezetten a zsíros bőröd barátai lesznek:

 

Tisztítónim_arclemoso.jpg Nim arclemosó gél



Ezt a lemosót bátran használhatod akár minden nap! Nem tartalmaz szappant, így nem az a célja, hogy szárítsa a zsíros bőrödet, egyszerűen csak megtisztítja arcodat a felesleges faggyútól és szennyeződésektől és felfrissíti bőrödet, megszabadít a zsíros, piszkos érzéstől!

 

 

gyenged_radirozo_arclemoso.jpg

 

Gyengéd radírozó arclemosó

 

A barackmag szemcsék kíméletesen távolítják el az arcodról a felesleges lerakódásokat, ami után máris felszabadultabb lesz a bőröd és a közérzeted is sokkal jobb lesz. Megtisztul az arcod és finom, puha tapintású lesz. A benne lévő aloe vera segít fenntartani a természetes vízháztartás egyensúlyát.

 

lehuhato_maszk.jpg

 

Lehúzható arcmaszk mandula és uborka kivonattal

 

Ha szereted a lehúzható maszkokat, akkor ez egy szuper választás. A bőrödre felvitt növényi összetevőkkel teli maszk 20 perc alatt kifejti jótékony hatását, majd miután lehúzod, érezni fogod, hogy az arcod máris megtisztult. Mintha egy mozdulattal lehúztad volna az aznapi szennyeződést a bőrödről. Amit ezután érezni fog, hogy táplált, sima, tiszta és élettel teli lett az arcod.

 

Válaszd nyugodt szívvel bármelyik fenti terméket, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fogják elnehezíteni a bőrödet. Használat után úgy fogod érezni, hogy kicseréltek, mert sokkal frissebb, üdébb lesz az arcod bőre. Meglátod, napközben alig fogod várni, hogy hazaérj és végre megtisztítsd az arcodat a Himalaya Herbals termékekkel ;)

Szólj hozzá

arcápolás arctisztítás zsíros bőr