2015. júl 06.

Hiába sportolsz, nem megy a fogyókúra?

írta: Szabó Lívia
Hiába sportolsz, nem megy a fogyókúra?

Az egészséges életmódhoz hozzá tartozik a rendszeres sportolás, és ha egyszer az életünk részévé válik, ne engedjük, hogy bármi miatt leszokjunk róla. Van, aki csupán a közérzete, egészsége miatt mozog, van, akit viszont más cél késztet a rendszeres edzésre. Ez pedig nem más, mint a vágyott külső elérésének célja. De elég csupán a sport?

Sajnos már sokszor bebizonyosodott, hogy a sport önmagában nem elég, ha a fogyás a célunk. Ahhoz, hogy valóban meginduljon a súlyvesztés, az étrendünkre is oda kell figyelnünk. Rengetegen járnak abban a cipőben, hogy nagyon is jól tudják, hogy milyen ételeket kellene kerülniük és nagyrészt szemet se vetnek rájuk, de néha felüti a fejét egy galád kis gondolat: “csak egy kocka csoki”. Az egy kockából gyakran több kocka lesz, vagy ne adj isten egy egész tábla. Én ezt úgy hívom: roham. Ilyenkor senki nem tud lebeszélni róla, hogy ne tegyek magamévá valami igazán kalóriadús falatot. Mert ami ilyenkor hiányzik az nem más, mint az önuralom. De akinek volt már “rohama” az nagyon jól tudja, hogy ezt egyszerűen képtelenség megállni. Aki viszont gond nélkül nemet tud mondani a legcsábítóbb falatokra is, azoknak le a kalappal! Az én személyi edzőm azt mondta, néha belefér a csalónap, de kinek mi a néha?  Mi lesz, ha a csalónapból csalóhét lesz? Ha valakivel ez gyakran előfordul, akkor bizony jól jöhet egy kis segítség.

Szerencsére már erre is megvannak a megfelelő készítmények, melyek segítenek leküzdeni a csillapíthatatlan étvágyat. De vigyázzunk, mert rengeteg olyan terméket találni, melyek nem megfelelő, esetlegesen káros összetevőket tartalmaznak. Éppen ezért szeretnénk jobban megismertetni benneteket a Himalaya Herbals Ayurslim kapszulájával. Ez a gyógynövényes étrend-kiegészítő kapszula, mely valóban természetes segítséget nyújt az ideális testsúly eléréséhez. A benne lévő garcinia cambogia és a guggul kivonat hatékony társaid lesznek a rohamok legyőzésében, mert látni fogod, hogy nagyban csökkentik az étel és az édesség utáni vágyadat.  Emellett támogatja az emésztésedet, normalizálja a bélműködésedet, melynek következtében meggátolja az undok kis zsírpárnák lerakódását. 

04.png

A sporttal és a megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel együtt néhány hónap alatt csodás változáson mehetsz keresztül a pirula segítségével. De ne feledd! A türelem a legfontosabb a tartós súlyvesztés elérésekor, mert 2 nap alatt nem várhatunk csodát. Legyünk kitartóak és lebegjen előttünk, hogy milyen jó lesz hosszú idő után felhúzni egy rég nem hordott nadrágot, ráadásul most hogy itt a nyár, a legjobb motiváció magabiztosnak lenni a bikininkben. Kezdj neki még ma az életmód váltásnak és rövidesen látni fogod micsoda változást jelent ez majd a közérzeted számára is. Érezd jól magad a bőrödben, legyél önbizalommal teli és élvezd a nyár minden pillanatát!

 

Szólj hozzá