2015. aug 07.

Természetes megoldás pigmentfoltokra

írta: Szabó Lívia
Természetes megoldás pigmentfoltokra

Akinek volt vagy van pigmentfolt a bőrén, annak nem kell magyarázni, hogy milyen bosszantó érzés a bőrszín egyenetlensége. Ráadásul, ha mindez az arcunkon éktelenkedik, az még frusztrálóbb tud lenni.

Persze ilyenkor összetesszük a két kezünket, hogy létezik egy csodálatos, mindezt leplező gyors megoldás, ami nem más, mint nőközösségünk mentsvára és egyik legjobb barátja: a sminkkészlet. A baj csak az, hogy nem lehetünk folyton sminkben. Főleg a nyári időszakban, amikor a forró 40 fokos nap folyamatosan éri arcunkat. Ilyenkor az egyik legkárosabb dolog, ha vastag sminkréteg borítja a bőrünket és az nem tud lélegezni. Felejtsük el hát a sminkkel való takargatást és próbáljunk meg tartós megoldás után nézni! Létezik egy kiváló kence, amivel talán még nem találkoztatok vagy csak kevés tapasztalatot hallottatok róla. Éppen ezért szeretném felhívni a figyelmeteket erre a nemrégiben megjelent termékre, mely természetes összetevői és hatékonysága miatt keltette fel az érdeklődésemet.

A Himalaya Herbals Bleminor névre hallgató terméke egyszerűen csodát tesz ezekkel a foltokkal. A pigmentfoltok kialakulása különböző okoknak köszönhető: lehet szó pigmentációs zavarról, hormonváltozásokról (pl.: amikor babát vársz), de akár a környezeti tényezők is befolyásolhatják a bőr felszínének elváltozását. Akad néhány termék, melyek hasonlóan hatásosnak bizonyulnak, ha pigmentfoltokról van szó, de összetevői miatt nem mindegy mit használunk. Például a Himalaya Herbals Bleminor termék aktív hatóanyaga tartalma 100%-ban növényi eredetű és még a nyári napokon is bátran kenheted vele az arcodat. Meg is említenék néhány szuper növényt ezek közül: ilyen az édesgyökér, indiai faggyufa és a selyemgyapotfa. Ezek telis tele vannak remek antioxidánsokkal, amik gátolják a melanin képződést és meglepően pozitív hatással lesznek a foltjaidra.

 

bleminor_jo.jpg

 

 Ami fontos, hogy legyél türelmes, mert a foltok halványodásához időre lesz szükség, de ha rendszeresen használod a krémet, néhány hét elteltével számodra is szembetűnő lesz a változás.

Ha a te mindennapjaidat is megkeserítik a bőrproblémák, ne gondolkozz rajta, próbáld ki és hajítsd félre a sminkcuccokat! Legyél újra magabiztos és viseld bátran természetes, pigmentfolt-mentes arcodat! A Douglas parfümériákban biztosan megtalálod, de már a patikákban is találkozhatsz vele.

 

 

 

Szólj hozzá

arcápolás bőrápolás pigmentfoltok problémás bőr