2016. már 03.

Itt a tavaszi átalakulás ideje!

írta: Szabó Lívia
Itt a tavaszi átalakulás ideje!

A sötét, hideg tél után már mindenki nagyon várta, hogy végre megérkezzen a tavasz. Az évszak, amelyben újraélednek a növények és a sugárzó napfény D-vitaminnal és boldogsággal tölti fel az embereket.

Ez a legjobb időszak arra, hogy te magad is megújulj. Hagyd magad mögött a depresszív telet és mosolyogva, energikusan indulj el a tavasz felé!

Segítünk az első lépésekben!

Kezdj neki a sportolásnak, de most már tényleg! Igaz, hogy még újévkor fogadtad meg, hogy sportolásba kezdesz a karácsonyi dőzsölés után, de tudjuk, hogy semmi sem lett belőle. Persze megérjük, mert jött a hó esés, az influenzaszezon és hipp-hopp eltelt 3 hónap. Na de most már nincs kifogás, hiszen egy napsütötte tavaszi délutánon neked is kedved támad egy kis futáshoz, biciklizéshez vagy kutyasétáltatáshoz. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad, ha végre kiszabadulsz a négy fal közül.

Válts frizurát! Lehet, hogy szuperül áll a jelenlegi hajkoronád is, de egy kis változás mindenkit fel fog dobni. Nem kell drasztikusan felfogni, elég esetleg egy új árnyalaton vagy egy másik fazonon elgondolkozni. Meglátod ha az ismerősök, barátok, családtagok észreveszik a változást, akkor a bókok csak úgy áradnak majd feléd. Az újdonság mindenkinek feltűnik, szóval miért is ne változtatnál az évek óta viselt, unalmas frizurádon?!

Energizáld a bőrödet! Elég volt a fáradt tekintetből a tükörbe nézve! Töltsd fel magad energiával! A ragyogó bőr ugyanis mindenkit elkápráztat és téged is üdébbé varázsol. Rendszeresítsd a hétköznapjaidba a mindennapos bőrápolást, akár egy szuper arckrém segítségével! A Himalaya Herbals megújult nappali arckrémje remek választás, hiszen már nem kell tartanod a parabénektől, csupa természet adta csodás hatású növény gondoskodik majd az arcodról.
cover_marcius.pngA sportos külső, ragyogó haj és bőr mellé hiányzik még valami, hogy teljesen megújultnak érezd magad.

Lepd meg magad néhány új ruhadarabbal! Ha már évek óta ugyanazokat a darabokat veszed elő  a szekrényből, akkor bizony eljött az idő, hogy meglepd magad néhány csinos ruhával! Ennyit te is megérdemelsz! Az új ruha szinte csodára képes, hiszen végre nem ugyanazt látod a tükörbe nézve. Új ruha, új külső, új kisugárzás!


Törődj magaddal és újulj meg a tavasszal együtt! Ezen apró változtatások után úgy fogod érezni, mintha kicseréltek volna. Vonzóbb, sugárzóbb és magabiztosabb leszel. Ezt a környezeted is észre fogja venni, meglátod! Ess neki a változásnak MOST!

Szólj hozzá

tavasz szépség megújulás bőrápolás arckrémek