2016. ápr 28.

A PROBLÉMÁS ARCBŐR ÁPOLÁSÁNAK LÉPÉSEI!

írta: Szabó Lívia
A PROBLÉMÁS ARCBŐR ÁPOLÁSÁNAK LÉPÉSEI!

Ha pattanásokkal küzdünk a mindennapokban, akkor muszáj arra odafigyelnünk, hogy speciálisan, a mi problémánkra kifejlesztett termékekkel kezeljük az arcunkat. Vannak olyan összetevők, melyek szuper hatást tudnak elérni egy gyulladt, problémás bőrön. Ilyen például a Nim növény. Antibakteriális tulajdonságú, így remek ellenszere a baktérium okozta bőrgyulladásoknak. A Himalaya Herbals egy egész termékcsaládot épített fel erre az összetevőre, melyek kielégítik az arcápolás minden lépését.


TISZTÍTÁS:

A legfontosabb lépés, amit sosem hanyagolhatsz el -pláne egy problémás bőr esetében- az arctisztítás! Ehhez több, nim növényt tartalmazó arctisztítót is tudunk ajánlani, hiszen a Himalaya Herbals több típusú Nim arclemosót is kifejlesztett.

A géltől elkezdve a tonikon át, még egy különleges, pumpás kialakítású habzó arclemosót is választhatsz. Teszteld le, hogy neked melyik válik be a legjobban! Ne aggódj, a csodás Nim növény mindegyikben megtalálható! Minden variáció gyengéden kezeli a bőrgyulladást, nem szárítják ki a bőrödet és nem terhelik felesleges kemikáliákkal.

13.png


RADÍROZÁS:

Ha problémás a bőröd, akkor érdemes a mélyebb rétegeket is alaposan megtisztítanod! Ehhez használd a Nim arcradír segítségét, melyet pattanásos bőrre fejlesztettek ki, így kettős hatással bír: a tisztítás mellett hámlasztja is bőrödet! Használat után érezhetően üde és felfrissült lesz az arcod.

Miután tökéletesen megtisztítottad a bőrödet, nyugtasd meg a gyulladt pattanásaidat egy erre alkalmas pakolással!


PAKOLÁS:

Normál és zsíros bőrre is nyugodtan alkalmazhatod a Nim pakolást. Célzottan veszi fel a harcot a kellemetlen rendellenességekkel, segít szabályozni a faggyútermelődést és tisztítja az eltömődött pórusokat. Használatával látványos eredményt érhetsz el és elegendő hetente egy-két alkalommal feltenned. Megelőzésképp is tökéletes!

KRÉMEZÉS:

Arra mindig nagyon ügyelj, hogy zsíros krémmel ne fokozd tovább a problémád súlyosságát! Inkább egy könnyen felszívódó, megfelelően hidratáló krémet válassz, mely nyugtatja a gyulladt bőrödet! A súlyosabb aknékra pedig használd a Himalaya Herbals hatékony bőrgyulladást segítő krémjét aknés és pattanásos bőrre! Ez a krém segít megelőzni, hogy látványos hegek maradjanak az arcodon.


Ápold, hatékony és természetes összetevőkkel az arcodat és meg fogod látni, hogy a bőröd hálásan reagál majd a törődésért! Sugárzó, tökéletes, vonzó bőrre számíthatsz!

 

Szólj hozzá

arcápolás pattanás bőrápolás bőrprobléma