2016. okt 03.

Ezért éri meg online vásárolni!

írta: Szabó Lívia
Ezért éri meg online vásárolni!

Te milyen gyakran szoktál online vásárolni? Vagy inkább jobban szereted a hagyományos, kézzel fogható vásárlást? A mai rohanó világban, amikor semmire sem jut idő, sokkal inkább megéri néhány kattintással letudni a vásárlást, akár a reggeli kávéd elfogyasztása mellett. Nem hangzik jól, hogy az órákon át való bolyongást a boltokban, lecserélheted egy 5-10 perces online vásárlással? Hiszen szinte már mindent meg tudsz vásárolni az interneten keresztül! 

Nézd csak mennyi előnye van még annak, ha elkezdesz online vásárolni:

 

Nem kell keresgélned!

Ismerős, amikor bosszankodva futkározol a sorok között, mert nem találod a keresett terméket? Na ez az, amivel online nem kell törődnöd, egyszerűen csak írd be a keresőbe, ami rögtön kidobja a találatot és már mehet is a kosárba!

Minden akcióról tudni fogsz!

Ha bemész a boltba, akkor vagy észre veszed az aktuális kedvezményeket vagy nem. De online sokkal szembetűnőbbek az akciók, ráadásul az akciós termékekre is rákereshetsz!

Mindent megtalálsz egy helyen!

A hagyományos vásárlások alatt több boltot is be kell járnod, hogy mindent meg tudj venni, amit szeretnél. Ezzel akár órák mehetnek el az életedből. Egyik boltból ki, másikba be! Kinek hiányzik ez? Menj fel az internetre és írd be a böngészőbe, amit szeretnél megvásárolni!

Kényelmes!

Akár pizsamában ülve is bevásárolhatsz! Nem kell felöltöznöd, utaznod és sorban állnod, egyszerűen csak néhány kattintás és máris letudtad a vásárlást!

Gyors!

Elgondolkoztál már azon, hogy mennyi időt pazarolsz el egy héten vásárlásra? Az utazás, a keresgélés, a sorban állás, a boltok közti mászkálás, ezek rengeteg időt visznek el. Spórold meg ezeket az órákat és szánd másra ezt az időt!

Nem költesz feleslegesen!

Hiába csak egy dologért szaladsz be a boltba, ahogy sétálsz a sorok között, mindig belepottyan még ez meg az a kosaradba, amire annyira nincs is szükséged! Online célirányosan tudsz vásárolni, így rengeteg pénzt spórolhatsz és kimaradnak ezek a felesleges költések.

Szükséged lenne néhány szépségápolási termékre? Akkor kukkants meg a nemrég induló OnlineKosár oldalát!

17.jpg

 

Szólj hozzá