2016. okt 19.

Ezért imádjuk a kakaóvajat!

írta: Szabó Lívia
Ezért imádjuk a kakaóvajat!

3500 évvel ezelőtt az inkák és a maják felismerték, hogy a kakaóvaj egy isteni csoda! Már akkoriban hatalmas kincsnek számított, csereértékkel rendelkezett és sokan fizetőeszközként használták. Elképesztő hatásai évezredeken át nyűgözték le az emberiséget. Olyan afrodiziákummá vált, mely egészen a mai napig elkápráztatja az emberiséget. Az édességipar és a gasztronómia mellett a szépségiparban csodálhatjuk leginkább a hatását. Lássuk mire képes, ha a bőrünkkel érintkezik!

A kakaóvaj csodát tesz a bőrrel!
Az első pillanattól kezdve, mikor a bőrünkre kerül, érezhetővé válik a csoda. Csillogóan fényes, puha és bársonyos lesz a bőrfelszín.  Kisimul és egyenletessé válik
minden bőrréteg. Mintha néhány másodperc alatt éveket fiatalodna a bőr, táplált és egészségesen ragyogó lesz. Az arcbőrtől kezdve, az ajkakon át, az egész test felületét ápolhatjuk vele. Száraz, ráncos, fakó, élettelen bőrön láthatóan pozitív lesz a hatás!

A kakaóvaj legjótékonyabb hatásai!

  • Az ajkakat nemcsak hidratálja, de táplálja, védőréteget biztosít számára és fényvédő hatása is van. Télen és nyáron is hasznos!
  • A pigmentfoltos bőrre is jó hatással van, halványítja, egyenletessé varázsolja.
  • Magas E-vitamin tartalma miatt az ekcémás bőrt is gyógyíthatja.
    A striák, terhességi csíkok megelőzésére kiválóan alkalmas, segít megtartani a bőr rugalmasságát.
  • A száraz, érdes bőrt meglepően gyorsan puhává varázsolja.
  • Az érzékeny bőrű bababőrt is ápolja, pelenkakiütés esetén remek popsikrém.
  • A hegek gyógyulásában is segít, esztétikusabb, gyorsabb regenerálódást biztosít.

Amint látható, a kakaóvaj önmagában is egy szuper szépségápoló, de a még hatékonyabb, intenzívebb ápolás elérése érdekében, válassz speciális készítményeket!

A Himalaya Herbals legfantasztikusabb kakaóvajas termékei:
A legszárazabb bőrt is selymessé varázsoló: Kakaóvajas intenzív testápoló és az ajkak számára, szeles időben legnagyobb védelmet nyújtó: Kakaóvajas intenzív hidratáló ajakápoló.

kakao.jpg

Ha eddig nem próbáltál egy kakaóvajas terméket sem, akkor most itt az ideje! Imádni fogod, ahogy egyszerre lesz táplált és illatozó a bőröd felszíne!

 

Szólj hozzá

testápolás kakaóvaj ajakápolás