2016. dec 07.

Ettől leszel sugárzó egész télen!

írta: Szabó Lívia
Ettől leszel sugárzó egész télen!

Ebben a csípős hidegben a bőrünk extra hidratálást igényel, ahhoz, hogy mindig ragyogó legyen. Sokszor azonban nem elég, egy szimpla hidratáló krém, nagyobb feltöltődésre van szüksége a bőrünknek.

A maszkokban az a legszuperebb, hogy amellett, hogy remekül megtisztítják az arcodat, még csupa, tápláló összetevőt is tartalmaznak.

Hetente legalább egyszer tegyél fel egy pakolást az alaposan megtisztított bőrödre és rögtön érezni fogod a változást! Körülbelül 5 perc szükséges ahhoz, hogy a termékben lévő gazdag vitaminok kifejtsék hatásukat és feltöltsék arcodat. Miután letelik az 5 perc és lemosod a pakolást, a tükörbe nézve máris látni fogod a ragyogást! Elég egyszer kipróbálnod és számodra is meggyőző lesz az eredmény.

Rendszeresítsd a maszkok használatát a téli hidegben, így elkerülheted a száraz bőrfelületet! Legyen egész télen friss, üde, puha és rugalmas az arcod, hiszen ez dobja majd fel a kisugárzásod!

Ne hagyd, hogy a fakó tél téged is fénytelenné tegyen! Ragyogj az ünnepek alatt a Himalaya Herbals arcmaszkok segítenek!

f7.jpg

Szólj hozzá

tél arcápolás maszkok