2016. dec 07.

S.O.S telezabáltam magam!

írta: Szabó Lívia
S.O.S telezabáltam magam!

Karácsonykor biztos lehetsz benne, hogy az összes kedvenc finomságod az asztalon fog szemezni veled. Ilyenkor óriás akaraterő kell ahhoz, hogy meg tud állni, hogy ne egyél belőle. Persze, hogy nem tudod megállni! Hiszen Karácsony van! Ilyenkor, amikor az egész család együtt van és boldogság vesz minket körül, a fene se gondol a plusz kilókra!

De ismerős az a jelenet, amikor már órák óta csak eszel és még egy “utolsó” zserbót lenyomsz a torkodon, aztán úgy érzed, hogy mindjárt rosszul leszel?!

Sajnos ezzel nem vagy egyedül, mert az ünnepek alatt ez sokunkkal megtörténik. Erre az esetre viszont tudunk egy jól bevált segítséget, ami szuperül támogatja majd az emésztésedet. Amikor a közérzeted kezdd egyre rosszabbá válni és érzed, hogy tele vagy, az étrend-kiegészítő tabletta fog kihúzni a pácból.

 segitsegaz_emesztesben.jpg

A Triphala az egyik leghatékonyabb segítség ebben a helyzetben, mert amellett, hogy segít megemészteni azt a sok-sok falatot, még a szervezetedet is erősíti az értékes összetevőivel! Az indiai egres, az indiai cserzőgubacs és a mikrobalán gyümölcsei rendkívül értékesek antioxidáns hatásuk, illetve magas vitamin és Omega-3 zsírsav tartalmuk miatt.

Nyugodtan vesd be az Ünnepek alatt, ha úgy érzed telezabáltad magad! ;)

Hiszen a nagymama bejglijét nem hagyhatod ki!

Szólj hozzá

EGÉSZSÉG EMÉSZTÉS TÚLEVÉS TRIPHALA