2015. júl 21.

Arckrém, testápoló, kézkrém - egy tégelyben

írta: Szabó Lívia
Arckrém, testápoló, kézkrém - egy tégelyben

Ahhoz, hogy a fakó és száraz bőr érzését elkerüljük, gondoskodnunk kell róla, hogy testünk megkapja a számára megfelelő gondoskodást. A ragyogóan táplált bőr titka ugyanis a mindennapos ápolás.

Megszokhattuk már, hogy a gyártók minden bőrfelületre általában külön készítménnyel rukkolnak elő, DE a Himalaya Herbals egy olyan terméket is forgalmaz, mely egyszerre több bőrfelület ápolására jelent megoldást. Fantasztikus, hogy végre nem kell több különféle krémet tartanunk az éjjeli szekrényen, csupán elég egy tégely Tápláló bőrápoló krém.

 

broapolo.jpg

 

Ez a kence egyszerre alkalmas a testünk, az arcunk és a kezünk hidratálására, ami meglehetősen előnyös sajátossága. Azonban felmerülhet a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen minden felület más-más törődést igényel. A Himalaya Herbals viszont olyan természetes összetevőket vegyített egy termékbe, melyek minden bőrfelületre jótékonyan hatnak. Itt van például a mindannyiunk számára ismert és méltán népszerű aloe vera, mely intenzív hidratáló tulajdonsága mellett, antibakteriális, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású és még a kollagén termelődését is fokozza. Egyeseknek ismerősen csenghet az indiai ginzeng, mely telis tele van antioxidánsokkal és fertőtlenít is. Nekem viszont újdonság volt az indiai kinofa, mint összetevő, amivel ebben a krémben találkoztam először. Ez a Himalája lábánál termő őshonos növény természetes tonikként táplál és javítja a bőr textúráját.

 

A felhasznált növényi összetevők felsorolása ezzel még korántsem teljes, de talán már ennyiből is jól érzékelhető, hogy ezek a csodálatos gyógynövények milyen sokrétűek. Együttesen gondoskodnak róla, hogy ez a krém önmagában biztosítani tudja a három alapvető hatást, amit az ember jellemzően elvár egy bőrápolótól: egyszerre hidratál, táplál és véd. Ráadásul ez a Himalaya Herbals krém könnyen beszívódik és egyáltalán nem zsíros, így nem nehezíti el egyik bőrfelületet sem, csupán gyengéden segít helyreállítani a bőr vitalitását.

 

Mint utóbb számomra kiderült, sokak nagy kedvence már ez a krém, nekem viszont ez volt az utóbbi időszak egyik nagy felfedezése, egyszerűen imádom! A kiszerelése és az árfekvése még inkább fokozza a vásárlókedvemet, hiszen rendkívül kedvező áron, több méretben is kapható. Ha nem hiszel első hallásra a fülednek, akkor a kipróbálása után hinni fogsz a szemednek. Teszteld le magadon és légy te is elégedett rajongója a terméknek.



Szólj hozzá

testápolás arckrém kézkrém